Avui fa 8 anys, 6 mesos i 27 dies que vaig escriure el meu primer article al meu primer bloc, “El Capità Tarragona”, ja fa 3.134 dies d’aquell article titulat “Em trec la zona blava de sota casa  meva”. Avui també fa 5 anys, 1 mes i 20 dies que hi vaig deixar d’escriure, 1877 dies sense fer un article d’opinió (uf!). En total vaig fer 268 articles d’opinió en 3 anys, 5 mesos i 7 dies. Va ser una etapa molt divertida que em va permetre conèixer a molta gent amb la que encara hi tinc contacte.

També recordo articles que van ser molt i molt comentats com quan vaig ser el primer a denunciar que l’Ajuntament havia posat el logo del propi Ajuntament (i no de la ciutat) a la samarreta del Nàstic, entre tots vam aconseguir que rectifiquessin i a la samarreta hi tornés a lluir el  nom de la nostra ciutat.

Són incomptables les vegades que m’he plantejat tornar a fer un bloc on escriure tot allò que em passa pel cap i al final m’he decidit, per què? No és un propòsit d’any nou ni res per l’estil, simplement perquè sí, perquè em ve de gust tornar a explicar com veig la meva ciutat, què en penso del que estem vivint, denunciar allò que no m’agrada i alabar tot allò que sí m’agrada, què és (per a mi) ser pare, quines activitats culturals m’agraden, etc. Com he dit, tot allò que em passi pel cap.

Gràcies per llegir-me i com diuen Dames i Vells…

“Deu mil gràcies us dono, a tothom generalment,

que perdoneu nostres faltes si per cas en res faltem”.