Molts recordarem la data del 2 de febrer de 2016, dia en que es va rubricar el pacte de dretes a Tarragona, pel frau democràtic que va suposar per a la ciutat.

Perquè és un frau democràtic? A les darreres eleccions municipals, la barrera del 5% dels vots que t’assigna el primer regidor estava en 2528 vots. Quins resultats ha tret Unió a la ciutat en les dues eleccions que ha anat per separat?

  • Eleccions 27S: 1667 vots
  • Eleccions 20D: 1023 vots

Això que vol dir? Que Unió, si a les municipals hagués anat per separat de CDC, no hauria obtingut representació municipal.  Per això és un frau democràtic. Unió, angoixada pel deute que tenen com a partit, ha donat la consigna clara de trencar els grups municipals allà on no es governi i entrar a govern i així ha passat.

pacte 3Aquest govern no és el que la ciutat va dir que volia a les urnes, el que va dir la gent és que volia un govern en minoria del PSC i que la negociació i el pacte amb totes les forces del consistori fos constant, però Ballesteros ha preferit portar la ciutat a la dreta més rància que hi ha i assegurar-se tranquil·litat i bons aliments fins que plegui després dels Jocs de 2017.

Aquest és el govern de les últimes oportunitats. Per Prats, és la última que té de capgirar la situació de UDC que va directa a la desaparició i per Alejandro és la última oportunitat de “tocar poder”, el que deia que seria el substitut de Ballesteros va punxar , i després de 3 mandats a l’Ajuntament, era la última oportunitat que tenia per poder tornar-se a presentar.

I per última, una reflexió molt personal i sincera, però deixeu-me que us digui que trobo trist, injust i lamentable que un partit, que fa un mes només va obtenir 1023 vots a la ciutat a les darreres eleccions, sigui qui comandi la conselleria de Cultura, una les més importants per una ciutat amb tant història.