El passat divendres dia 16 al matí, diversos membres de l’executiva local del Partit Demòcrata vam lliurar al menjador social de Bonavista més de 1.300 kg d’aliments recaptats al sopar solidari que vam realitzar amb el President Puigdemont. Aquesta iniciativa és una de les primeres accions que, com a executiva local del partit, hem tirat endavant.

Hem d’establir mecanismes de solidaritat per poder fer arribar suport i ajuda a determinats sectors de la societat tarragonina que ho necessitin. Volem que aquesta acció tingui continuïtat perquè volem estar al costat de les persones que necessiten una atenció especial.
Vam estar parlant amb els responsables del menjador social i les dades són colpidores, al 2016 van atendre a 179 infants i prop de 400 adults. Fan una labor tant i tant important de forma desinteressada que, des de la societat civil, hem de recolzar-los tant com puguem.

Des d’aquí (amb paraules, però també amb fets), la meva màxima admiració i tot el meu suport a tota la gent que fa possible el menjador social de Bonavista.