Avui ha estat un dia de bones notícies, però una destaca entre la resta. El conseller Xavi Puig m’ha confirmat que ha signat el decret pel qual, la línia discontínua que abans era contínua i que va permetre el gir a la furgoneta que fa un any em va embestir, tornarà a ser contínua.

He estat un any demanant-ho, per activa i per passiva a l’Ajuntament de Tarragona i, finalment, el canvi de govern municipal liderat per Pau Ricomà i el suport incondicional del meu amic Dídac Nadal i tot el grup de Junts per Tarragona que ho van demanar per escrit a alcaldia, així com, també, de Laia Estrada i Rubén Viñuales que van recolzar la meva proposta des del primer dia, ha permès, SEGUR, que ningú més torni a patir un accident en l’encreuament de la Via Augusta amb el carrer del bisbe Antoni Deig.

Podeu pensar que potser és una xorrada, però em reconforta saber que s’ha aconseguit.

La foto de dalt és del 21/11/2018 i la de sota del 21/10/2019 a la mateixa hora. En unes setmanes, la foto serà una miqueta diferent i es que no us podeu imaginar com unes ratlles de pintura i un conductor despistat han capgirat la meva vida!!