Qui sóc?

DSC_0904Qui sóc? És el típic apartat que “s’ha de posar” en qualsevol bloc o pàgina personal per tal de poder explicar breument quatre línies del qui escriu per a que, qui llegeix, es faci una idea, encara que sigui un tastet.

Sóc l’Albert Puñet, nascut un 2 de novembre de 1984 a Tarragona, la ciutat on visc i treballo i de la que n’estic enamorat. De pare de Mont-Roig i mare Sevillana i el petit de quatre germans. Sóc el pare de la Martina i l’Aina i l’home de la Sandra, les dones de la meva vida. També sóc pare (tot i que no de sang), de la Blau (la nostra gata) i la Nala (la nostra gossa). A la Blau la vaig trobar al carrer de casa i vam connectar des del primer segon i així va passar a ser una més de la família, la Nala va arribar un any després procedent de Badajoz (quin viatge!) i per a mi, lògicament, és la millor gossa del món.

Ja he dit que sóc un enamorat de la meva ciutat, però també ho sóc de Sevilla, la meva segona ciutat i de la qual en participo a la seva Setmana Santa, com a tradició familiar. També sóc un enamorat de la cultura, en totes les seves vessants i per això hi contribueixo sempre que puc.

Participo de la cultura popular i tradicional com a portant de l’Àliga de Tarragona des de l’any 2011, fet que considero un honor. Per a mi poder dur a les meves esquenes una peça amb tanta simbologia i que és tan estimada per la ciutat és tot un honor i un privilegi. Durant l’any 2015 vaig ser el vocal i principal responsable dels actes de celebració de les 30 tecles de l’Àliga, un aniversari èpic que mai podrem oblidar.

Seguint en l’àmbit cultural, també he participat durant molts anys  del món del teatre però ara, per falta de temps, no ho puc fer. He estat al grup de Teatre La Fuga on vaig representar i vam escriure les obres Privée i Jaleo. Després, també amb el meu amic Dani, vam formar Au Va! Teatre, grup amb el que vam escriure, representar i dirigir les obres Vademecum, Catenària i Càmping Qui Pugui. Amb Vademecum vam fer la gira més important que hem fet mai, amb 30 representacions arreu del País i amb la que vam guanyar diversos premis. A més, també vaig formar part del l‘Obra “Un Mal Dia” amb el Grup de Teatre Emfapatir. He participat en diversos curtmetratges, plataformes culturals, recitals de poesia i events privats.

Professionalment, l’any 2007 em vaig llicenciar en Administració i Direcció d’Empreses a la URV i uns mesos abans havia entrat a treballar a una entitat financera on, a dia d’avui, encara hi treballo.

També m’agrada la política, sobretot la municipal, per això, entre els anys 2008 i 2010 vaig estudiar un postgrau d’Administració i gestió local, amb un treball de fi de postgrau dedicat a la política 2.0 titulat: “Política 2.0: el polític i la xarxa”. En política vaig entrar a militar a CDC al Juny de 2007, any en que vam perdre l’alcaldia després de 18 anys de bon govern. També vaig formar part de la JNC des de 2007 fins el 2015. Vaig participar activament de la creació del Partit Demòcrata i, del 20 de novembre de 2016 fins l’1 de desembre de 2018 en vaig ser el President Local, càrrec que vaig deixar per centrar-me en la meva recuperació degut a un greu accident de moto que vaig patir el 21 de novembre de 2018, dia en el que vaig tornar a nèixer.

Sóc un ferm defensor dels drets dels animals, de la igualtat de gènere i dels drets socials. Penso que les administracions han de vetllar per tots i cadascun dels seus ciutadans, protegint els més vulnerables, fent una gestió econòmica excel·lent i reduint despesa supèrflua per poder cobrir les necessitats de la ciutadania.

Gràcies pel teu temps! Si has llegit fins aquí… ja em coneixes una mica millor!